A- A A+

Конкурс за бесповратна средства

У циљу подстицања домаћег предузетништва и економије засноване на знању и иновацијама, НАЛЕД је уз финансијску подршку компаније Пхилип Моррис Интернатионал и у сарадњи са Владом Србије као институционалним партнером, објавио први годишњи конкурс у оквиру програма СтарТецх, кроз који ће бити додељено око милион долара бесповратних средстава за иновације у пословању.

Старт-уп тимови, предузетници, микро, мала и средња предузећа кроз програм могу од 31. марта до 4. јуна 2021. да конкуришу за подршку за развој иновација или дигиталну трансформацију пословања у износу од 15.000 до 100.000 долара.

Први јавни позив је организован у оквиру трогодишњег пројекта СтарТецх, вредног пет милиона долара који је покренут с циљем унапређења конкурентности домаће привреде и читавог иновационог екосистема. Кроз први стуб пројекта, путем грантова биће додељено више од 3,5 милиона долара и подржано око 100 апликаната, за које ће бити обезбеђено и више од хиљаду сати експертске подршке.


Све информације о условима конкурса, начину пријаве и пријавној документацији доступне су на страници , а заинтересовани кандидати могу се пријавити и за стручну подршку у формулисању бизнис плана као услова конкурса, до 30. априла 2021. путем странице https://www.startech.org.rs/prijava-za-strucnu-podrsku

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops