A- A A+

Бољи услови и за ученике Угоститељско - туристичке школе

Ученици и наставници Угоститељско - туристичке школе, након што је из градског буџета у реконструкцију објекта уложено преко 3 милиона динара, имају потпуно нове услове за рад али и ваннаставне активности.

" Желимо да модернизујемо ову школу, чији је значај за развој туризма и угоститељства у нашем крају изузетан. Требају нам квалитетни кадрови, а за стварање тих кадрова настојимо безбедити услове. Град ће наставити да улаже у образовање", рекао је градоначелник Нихат Бишевац, подсећајући да су у току и радови на реконструкцији ОШ "Братство", али и да је у насељу Шутеновац обезбеђена парцела за изградњу потпуно нове основне школе. "Реконструисане су", подсетио је градоначелник Бишевац, " и школе на сеоском подручју".

Пројекат реконструкције Угоститељско - туристичке школе обухвата замену подних облога у свим просторијама али и низ других радова.
"Одрађена је реконструкција степеништа, у једном делу некадашњег степеништа које је било ван функције добили смо две свлачионице за ученике, потпуно су реновирана два кабинета, за угоститељство и куварство. Све просторије су окрене и створени су бољи материјално технички услови, што ће утицати на квалитет наставе и успех ученика", рекао је директор школе Исо Ћоровић.

 

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops