A- A A+

Инфраструктурним планом обухваћени сви делови Новог Пазара

Још једна саобраћајница на територији Новог Пазара је асфалтирана. Инфраструктурним планом Града Новог Пазара обухваћена су насеља на градском, приградском и сеоском подручју, како би се равномерно улагало у цео град, а грађани добили боље услове за живот. Асфалт је постављен на још једној улици на Дугалића брду.

Улица која води до Хаџи Мехове џамије, али и бројних домова на Дугалића брду сада изгледа лепше. Радове је обишао градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са сарадницима.
Постављен је асфалт, али су обављени и сви радови који су неопходни за нормално функционисање, што је према речима мештана, за њих изузетно значајно.

Како кажу, коначно ће моћи да одахну и да забораве на све проблеме које су имали док улица није била асфалтирана. Исказали су задовољство што до својих кућа сада могу лакше да долазе.
Локална самоупрва ће наставити да улаже у инфраструктуру и развој града у целини, стварајући боље услове за грађане Новог Пазара. Протеклих дана асфалтирано је преко 10 улица. Према плану, током ове године биће реализовани бројни капитални пројекти.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA