A- A A+

Инфраструктурним планом обухваћени сви делови Новог Пазара

Још једна саобраћајница на територији Новог Пазара је асфалтирана. Инфраструктурним планом Града Новог Пазара обухваћена су насеља на градском, приградском и сеоском подручју, како би се равномерно улагало у цео град, а грађани добили боље услове за живот. Асфалт је постављен на још једној улици на Дугалића брду.

Улица која води до Хаџи Мехове џамије, али и бројних домова на Дугалића брду сада изгледа лепше. Радове је обишао градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са сарадницима.
Постављен је асфалт, али су обављени и сви радови који су неопходни за нормално функционисање, што је према речима мештана, за њих изузетно значајно.

Како кажу, коначно ће моћи да одахну и да забораве на све проблеме које су имали док улица није била асфалтирана. Исказали су задовољство што до својих кућа сада могу лакше да долазе.
Локална самоупрва ће наставити да улаже у инфраструктуру и развој града у целини, стварајући боље услове за грађане Новог Пазара. Протеклих дана асфалтирано је преко 10 улица. Према плану, током ове године биће реализовани бројни капитални пројекти.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops