A- A A+

Саопштење Штаба за ванредне ситуације Града Новог Пазара

Породицама чији је члан домаћинатсва преминуо од последица пандемије, одлуком Градског штаба за ванредне ситуације биће рефундирани трошкови настали према ЈП “Градска чистоћа”, пре 4.јула текуће године. Трошкови се рефундирају у износу до 30 000 динара, уз обавезу члана домаћинства које је трошкове сносило, да надлежнима достави потребну документацију. Захтев се може подносити у Услужном центру (шалтер број 2) од 26. октобра до 13. новембра 2020. радним данима од 7:30х до 15:00х.
Градски штаб за ванредне ситуације апеловао је на верске заједнице да у својим објектима спроводе појачане мере заштите у циљу превенције и сузбијања заразне болести ЦОВИД-19.
Много тога зависи и од понашања сваког појединца па је изузетно важно да у циљу обезбеђивања личне и здравствене безбедности других грађани у затвореном простору носе маске и придржавају се прописине дистанце.
Штаб за ванредне ситуације и Град Нови Пазар ће, у сарадњи са свим државним институцијама, све своје капацитете у наредном периоду усмерити према контроли мера и препорука Министарства здравља и републичког Кризног штаба, а које се односе на спречавање и сузбијање ширења вируса Цовид19.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops