A- A A+

Радови на реконструкцији спортске хале при крају

Радови на реконструкцији спортске хале приводе се крају. Дворану је обишао градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

„Динамиком радова и изгледом хале можемо бити задовољни. Захваљујем пријатељима из Турске, председнику Реџепу Таипу Ердогану, током чије посете нашем граду је и склопљен договор о реконструкцији овог објекта. Радове у вредности од око 2 милиона еура финансира турска „Доуш група“, подсетио је градоначелник истичући да ће новопазарски спортисти имати могућност да тренирају и такмиче се у модерној, по светским стандардима опремљеној хали.

„У оквиру постојећег, реконстрисаног објекта направљена је сала за борилачке спортове , као и фискултурна сала коју ће користити ученици ОШ „Вук Караџић. Спортска хала „Пендик “ ће бити растерећена и на задовоиљство целог града и спортиста, а уз помоћ пријатеља, објекат који је изграђен пре много година изгледаће сасвим другачије“, казао је градоначелник Бишевац.

Директор Спортско сајамске установе „Пендик“ Енес Пљакић рекао је овим поводом да ће спортска хала по окончању радова бити мултифункционалан, модеран објекат, какав новопазарски спортисти и бројни суперлигашки клубови из овог краја заслужују.

 

Фото галерија

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA