A- A A+

"Глобос осигурање” део тима донатора у борби против Цовида

Да на друштвено одговорне компаније град Нови Пазар може да рачуна потврдили су из “Глобос” осигурања”, компаније која је као пријатељ Новог Пазара, определила новчани износ од 200 000 динара. Средства су намењена за помоћ здравственим установама и грађанима оболелим од Цовида 19. Новац је уручио наш прослављени спортиста Асмир Колашинац, на свечаности поводом отварања регионалног представништва "Глобос" осигурања, чије ће седиште бити управо у Новом Пазару.

“Захваљујемо свима који помажу, било да је реч о новчаним средствима или опреми за потребе Опште болнице, Дома здравља и Завода за јавно здавље. Свака је подршка драгоцена. Уплате на овај рачун су, као и исплате потпуно транспарентне, и могуће их је пратити преко званичне странице Града Новог Пазара. Желимо да помогнемо свима којима је помоћ потребна, али и да информација о прерасподели средстава у сваком тренутку буде доступна грађанима и целокупној јавности”, казао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац.

Глобос осигурање, према речима представника те компаније, једна је од најстаријих осигуравајућих кућа на овим просторима и постоји од 1994. године.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops