A- A A+

Кошаркашки ас Дејан Томашевић са пријатељима помаже Новом Пазару

Дејан Томашевић, прослављено кошаркашко име не само у Србји већ и широм Европе и света, велики је пријатељ Новог Пазара. Он је данас био гост нашег града и градоначелника Нихата Бишевца.

„Разговарали смо о актуелној ситуацији и помоћи која нам је неопходна у овом тренутку. За нас је најдрагоценији људски однос кошаркашког аса и захваљујем му се овим поводом. Хвала, у моје и у име свих грађана Новог Пазара, на донацији за Дом здравља, у тренуцима који су за нас изузетно тешки“, казао је градоначелник Бишевац.

Дејан Томашевић је у Нови Пазар донео помоћ и изразио неизмерну подршку нашим суграђанима.

„Нови Пазар је, поред Београда и Горњег Милановца трећи град у мом срцу. Зато сам морао да се уверим каква је ситуација. Пријатељи су ме уверавали да је стање много боље и стабилније у односу на период од пре две, три недеље, али сам желео у то да да се уверим“, казао је Томашевић истичући да је помоћ донета захваљући пријатељима, који су реаговали када су санали да долази у Нови Пазар.

„Знам да је много здравствених радника који се у овој тешкој ситуацији боре. Помоћ њима се пре свега огледа у обезбеђивању маски и друге заштитне опреме, али смо обезбедили подршку и у виду ваучера хотела "Мона", за боравак на Златибору. Желим свима да се стање у којима се налази ваш, али многи други градови у Србији, што оконча“, казао је Томашевић.

 

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops