A- A A+

Градоначелник Бишевац: "Муратовић мора сносити одговорност за смутњу"

Поводом оптужби одборника Странке правде и помирења и представника БКЗ Адмира Муратовића, изговорених на рачун градоначелника Новог Пазара Нихата Бишеваца, дана 22.7.2020, а након састанка поводом иницијативе за формирање Независне комисије за утврђивање броја умрлих услед пандемије вируса Цовид 19, градоначелник издаје саопштење које преносимо у целини:


" На састанку који је одржан 22. јула 2020. године у Новом Пазару, а где је требало да се направи договор о формирању независне Комисије која ће се бавити утврђивањем истине о броју умрлих од ЦОВИД 19, Адмир Муратовић је изнео низ лажи на мој рачун, а највећа међу изреченима да сам од 15 јуна знао да сам позитиван.


Адмир Муратовић представник БКЗ ме је, као што сте јуче имали прилику да видите оптужио да сам извршио злочин са предумишљајем.
Не желећи да се браним, нарочито не од таквог човека, јавности зарад презентовања истине достављам на увид Медицинску документацију.

(Прилог 1) Први тест који сам урадио 15.06.2020 био негативан такодје РТ плућа није указивао никакве промене.

(Прилог 2) 23. јуна када су медији и обавештени добио сам позитиван налаз, на ЦОВИД. Рт снимак плућа

(Прилог 3) Тест На ковид и РТ снимак плућа


Овим путем обавештавам суграђане да ћу против Адмира Муратовића поднети тужбу, чиме на ову причу стављам тачку. Јавност је из злонамерних побуда узнемирена, преко чега ни као човек ни као одговорно лице не могу прећи.
Муратовић, као неко ко уноси смутњу и посеже за лажима, за то мора сносити одговорност", наводи се у саопштењу.



Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops