A- A A+

Неизмерна захвалност лекарима

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац захвалио се лекарима из Босне и Херцеговине, Србије, као и припадницима Војске Србије, истучићи да не постоје праве речи да искажу огромну захвалност и да ће Град Нови Пазар заувек бити захвалан за све што су урадили.

Медицинска екипа Војске Србије данима већ води рачуна о пацијентима смештеним у шаторима Војне болнице. До пре десетак дана шатори су били пуни а данас их има тек нешто више од десетак. Обилазећи екипу војних лекара први човек Новог Пазара Нихат Бишевац захвалио се у име грађана за пожртвованост и све што су учинили у великој борби против опасног противника какав је ковид 19. Он се посебно захвалио потпуковнику Предрагу Крстићу команданту Војне болнице истичићи да му се свакодневно јављају грађани хвалећи пре свега однос војних лекара према њима кој ису им помогли да преброде најтеже дане.

За лекаре из Босне и Херцеговине, који су протеклих дана помагали колегама у Новом Пазару у знак захвалности организован је пријем и уручени поклони. Њих је у Сарајево испратио први човек Новог Пазара Нихат Бишевац, који је рекао да је и лекарска екипа из Босне и Херцеговине помогла да се ситуација у овом крају побошља, а како и сами истичу лекари разлика од пре неколико дана и данас је драстична. Они су поручили да опуштања нема, те да се и даље морамо чувати и придржавати мера заштите.

За све лекаре који су напустили своје градове и дошли да Новом Пазару у борби против ковида 19 Град и новопазарски привредници обезбедили су пригодне поклоне.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops