A- A A+

Фондација ХНК уплатила 10 хиљада евра помоћи

Хуманитарна фондација Хаџи Наџија Карабеговић Агушевић, Граду Новом Пазару донирала је новчана средства у износу од 10 хиљада евра.

Циљ Фондације је да посредством намјенског рачуна за прикујање донација, помогне појединцима, установама и здраственом систему, јер је сада свака помоћ изузерно важна, смарта донатор Фарис Агушевић.

"Одлучили смо се да донирамо средства, јер имамо повјерење у Град Нови Пазар, те знамо да ће новац отићи тамо гдје буде најпотребнији. Настављамо корацима оснивача Фондације, Руждије Агушевића, који би да сада жив, начинио исти овакав корак" рекао је испред Фондације, Фарис Агушевић.

Намјенски жиро рачун отворен је за донације, а средства поред појединаца, домаћих привредника и удружења уплаћује и дијаспора, која улаже велику ениргију да помогне Санџаку сматра градоначелник Новог Пазара, Нихат Бишевац.

"Агушевићи су наститавили да корачају путем који њехов отац Руждија а.р. трасирао. Град им је захвалан, а донација од 10 хиљада евра је врло вриједна. Задовољство је имати одговорне и хумане појединце, организације и дијаспору" рекао је градоначелник Бишевац.

Намјенски жиро рачун отворен је за уплате, а средства са тог рачуна се користе за куповину неопходне медицинске и друге опреме.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops