A- A A+

Поново активан Оперативни тим и Цалл центар

Оперативни тим Града Новог Пазара поново је активан и пружаће сву неопходну помоћ грађанима којима је она у овој ситуацији неопходна. У оквиру оператвног тима активиран је и цалл центар који ће примати позиве грађана.

”Оперативни тим је формиран након што се поново указала потреба за пружање помоћи грађана”, казао је његов координатор Албин Шкријељ.
Он је подсетио да су опредељена средства у износносу од по 10.000 динара за помоћ социјално угроженима и онима који су прележали корона вирус или су ЦОВИД позитивни.
Цалл центар ће у сарадњи са свим организацијама, како је то био случај у току марта и априла ове године, успоставити сарадњу али и са грађанима, донаторима и појединцима који су већ пружали помоћ.

Из Оперативног тима контактирали су и све организације и удружења на територији града које се баве особама са посебним потребама и сметњама у развоју и ставили своје капацитете и њима на располагање.

Циљ је објашњава Шкријељ да се олакша грађанима у насталој ситуацији и како би је што лакше пребродили.
Он је захвалио свим грађанима, појединцима, удружењима и организацијама, а посебно санџачкој дијаспори која је показала висок степен хуманости.
Бројеви у Цалл центру на које се грађани могу јавити су: 020 311 902, 063 178 33 17, 065 564 06 36 и 061 165 35 14

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA