A- A A+

Комплекс у Букрешу добија нови изглед

Спортски комплекс у срцу Новог Пазара, у насељу Букреш, окружен зеленилом, све је посећенији и биће на задовољство љубитеља рекреације али и мештана, потпуно реконстрисан. Радове на модернизацији игралишта обишао је градоначелник Нихат Бишевац.

„Ов је права оаза за спортисте, рекреативце али и све људе који слободно време желе да проведу у природи. Град је, у партнерству са Министарством за демографију и популациону политику уложио преко 13 милиона динара, од чега је 5 милиона из градског бужета. Министство је препознало значај пројекта и здравог начина живота, и подржало овај пројекат“, казао је градоначелник Бишевац овим поводом. Комплекс у Букрешу налази се на 700 метара надморске висине.

„Комплекс је право богатство не само за мештане, већ за цео град. Долазе и професионални спортисти и рекреативци, као и заљубљеници у природу.што је најважније, своје време овде проводи много деце и зато желимо игралиште желимо да обогатимо садржајима“, закључио је градоначелник Бишевац.

Мештани су одушевљени што ће комплекс добити потпуно нови изглед јер, како кажу, то је место где проводе највише слободног времена. Они апелују на посетице да погодности комплекса користе савесно и не загађују простор, јер ће како истичу на тај начин  очувати зајеничку имовину свих грађана, и што је најважније, очувати чистом средину која је свима драгоцена.

Фото галерија

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops