A- A A+

У току друга фаза реконструкције Рекреационог центра

У току је реализација друге фазе пројекта на изградњи парка на новопазарском Рекреационом центру, а средства су обезбедили град Нови Пазар и Министарство за државну управу и локалну самоуправу. Задовољан интензитетом радова је и градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац који је са сарадницима обишао градилиште.

Овај део Рекреационог центра био је једини неискоришћени простор. Након интензивних и обимних радова и тај део сада добија обрисе савременог простора и будућег парка препуног зеленила. За те намене Град је издвојио око 13, а министарство државне управе и локалне самоуправе 5 милиона динара.

За градоначелника Новог Пазара Нихата Бишевца, који је обишао градилиште и разговарао са представницима ангажованих фирми, овај простор уређује се према жељи грађана, истиче градоначелник, а њих око 10 хиљада свакодневно борави на овом простору.

Интензивно се ради на партерном уређењу и постављању електричних инсталација за осветљење.

Извођачи радова уверавају да се ради квалитетно, готово у три смене, како би се испоштовали рокови за завршетак пројекта.

Жеља је надлежних да нови парк на Спортско-рекреативном центру, уместо, како је предвиђено почетком јуна, буде отворен првог дана Бајрама.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops