A- A A+

Електронска писарница

Градска управа за изворне и поверене послове Града Новог Пазара ради пуним капацитетом, поштујући препоруке Владе Републике Србије о предузимању мера заштите запослених и грађана. Уз употребу маски и рукавица, грађани ће моћи да остваре своја права у законом предвиђеном року у Услужном центру, Одељењу за друштвене делатност, Градској управи за наплату јавних прихода.
Подсећамо грађане да је најбезбеднији начин подношења захтева путем еписарнице.
Електронска писарница доступна је на званичном сајту града Новог Пазара www.novipazar.rs као и на адреси ezahtevi.novipazar.rs.

Грађани на порталу Електронске писарнице могу пронаћи све потребне информације о поднеску које могу упутити Градској управи за изворне и поверене послове.

Потребно је да се грађани региструју на порталу Електронске писарнице и поднесу захтјев електронским путем Градској управи, тако ће грађани имати све на свом профиле. Један од начина је да грађани преузму образац попуне га и предају на шалтеру Услужног центра. Грађани ће тада добити и јединствену шифру коју ће укуцати на порталу Електронске писарнице, те тако у сваком моменту моћи да провере статус предмета.

Исте информације грађани могу добити и путем смс поруке, у сваком моменту знаће ком службенику је додјељен предмет, да ли је потребна допуна са одређеним документима и да ли је предмет завршен. Када грађани заврше са одређеним предметом они се слањем смс-а могу одјавити са сервиса.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops