A- A A+

Стање у Топлани редовно, грејање сат времена дуже

"Обилазећи јавна комунална предузећа чији је оснивач Град, желимо да утврдимо да ли постоје проблеми у функционисању током ванредног стања", рекао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, након обиласка Градске топлане.

"Желимо да и у оваквим околностима квалитет услуга према грађанима буде на максималном нивоу. У том смислу, све похвале запосленима и менаџменту јавних комуналних предузећа који дају све од себе да грађани буду задовољни", казао је градоначелник Бишевац.
Грејна сезона протиче по плану и без проблема, на опште задовољство корисника услуга ЈКП "Градска топлана. Обезбеђена је довољна количина енергената неопходних до краја грејне сезоне. Из предузећа поручују да ће, ако временске прилике буду неповољне и температуре испод просека за ово доба године, грејна сезона бити продужена и након 15. априла.

"На инсистирање градоначелника и имајући у виду да људи време проводе у својим кућама, грејање ће бити обезбеђено до 22, уместо, што је до сада био случај, до 21сат", поручили су из ЈКП "Градска топлана".

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops