A- A A+

Стање у Топлани редовно, грејање сат времена дуже

"Обилазећи јавна комунална предузећа чији је оснивач Град, желимо да утврдимо да ли постоје проблеми у функционисању током ванредног стања", рекао је градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац, након обиласка Градске топлане.

"Желимо да и у оваквим околностима квалитет услуга према грађанима буде на максималном нивоу. У том смислу, све похвале запосленима и менаџменту јавних комуналних предузећа који дају све од себе да грађани буду задовољни", казао је градоначелник Бишевац.
Грејна сезона протиче по плану и без проблема, на опште задовољство корисника услуга ЈКП "Градска топлана. Обезбеђена је довољна количина енергената неопходних до краја грејне сезоне. Из предузећа поручују да ће, ако временске прилике буду неповољне и температуре испод просека за ово доба године, грејна сезона бити продужена и након 15. априла.

"На инсистирање градоначелника и имајући у виду да људи време проводе у својим кућама, грејање ће бити обезбеђено до 22, уместо, што је до сада био случај, до 21сат", поручили су из ЈКП "Градска топлана".

0
0
0
s2sdefault

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA