A- A A+

Водоснабдевање без проблема, вода исправна за пиће

Након седнице Штаба за ванредне ситуације, градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац са дректором ЈКП “Водовод и канализација” Ханефијом Брничанином обишао је Филтерско постројење, како би се уверио да се водаснабдевање града одвија без проблема у ванредној ситуцији.

“Водоснабдевање Новог Пазара се одвија без проблема. Иако је потрошња благо повећана, воде има у довољним количинама и она је хемијски и бактериолошки исправна за пиће. Са Филтерског постројења ми у просеку дистрибуирамо граду 630 литара у секунди”, рекао је директор ЈКП ” Водовод и канализација”, Ханефија Брничанин. Он је казао да може да се деси да неки делови града на кратко остану без воде, због евентуалне санације квара, те да грађани немају разлога за бригу.

Градоначелник Новог Пазара Нихат Бишевац је изразио задовољство што једно од кључних предузећа у граду функционише без проблема. Градоначелник Бишевац је позвао грађане да остану у својим кућама, да буду одговорни према себи и другима и да поштују мере и наредбе владе, како бисмо, како је казао, спречили ширење епидемије.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Влада Републике Србије
USAID
Европски ПРОГРЕС
Стална конференција градова и општина
OSCE
TIKA