A- A A+

За обављање делатности током полицијског часа потребна сагланост Министарства

Привредници који током ванредног стања у Републици Србији морају обављају делатности у времену од 17 до 5 х ујутру, имају могућност да се обрате Министарству привреде, како би добили сагласност.

"Сагласност омогућава обављање пословне делатности током полицијског часа, од 17 сати до 5 часова ујутру", рекао је руководилац Одељења за привреду Градске управе Алмир Кецап истичући да је процедура једноставна. "Потребно је попунити образац који је уз све детаљне информације, доступан на сајту Министарства привреде и званичној страници града Новог Пазара. Испуњен захтев треба послати електронским путем, на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.", рекао је руководилац Одељења за привреду, истичући да ће Градска управа пружити сву техничку подршку привредним субјектима у Новом Пазару.

"Нема се за кратко време јавио велики број власника фирми којима су овакве потврде за запослене потребне због специфичности делатности. Рок за добијање сагласности није прецизиран, али према речима Кецапа, досадашње искуство потврђује да сагласност, за свега пар дана, а такође електронским путем, стиже на е-маил подносиоца захтева.

Влада Републике Србије
USAID
EP 280 160 CIR1
Стална конференција градова и општина
OSCE
unops