A- A A+

U toku prikupljanje predloga za Program korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine

Odeljenje za zaštitu životnesredine, protivpožarnu zaštitu, bezbednost i zdravlje na radu, OBAVEŠTAVA građane, zainteresovane organe i organizacije, da je u toku prikupljanje informacija radi sačinjavanja predloga Programa korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Novog Pazara za budžetsku 2021. godinu.

Program korišćenja sredstava Budžetskog fonda za zaštitu životne sredine grada Novog Pazara za 2021. godinu za osnovu ima uređenje životnog prostora građana Novog Pazara, jačanje ekološke svesti, edukaciju stanovništva i pokretanje individualnih inicijativa.

Moli se zainteresovana javnost, da svoje predloge dostavi u pisanoj formi ili usmeno do 29.01.2021. godine Odeljenju za zaštitu životne sredine, PPZ, bezbednost i zdravlje na radu, Gradska uprava za izborne i poverene poslove, ul. S. Nemanje br. 2, kancelarija 102, na prvom spratu, putem telefona 020/5151-102 ili mejla Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Javna debata povodom pripremanja programa, zbog važećih epidemioloških mera, neće se oržati, pa su nam vaše individualne inicijative dobrodošle.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops