A- A A+

Pripreme za održavanje polumaratona teku po planu

Povodom prvog pazarskog polumaratona koji će u našem gradu biti organizovan 8.septembra ove godine održana je press konferencija. Direktor polumaratona Ermin Zilkić podsetio je da će se trka održati na inicijativu gradonačelnika Nihata Biševca. Zilkić je govorio i o trasi dugo očekivanog polumaratona, ističući da je zamišljeno da trka bude brza ali i zanimljiva. Pripreme teku kako je  planirano.

Direktor Sportskog saveza Emir Mehmedović kazao je da je oerganizacija polumaratona sjajna prilika za promociju Novog Pazara. Čast grada domaćina braniće fantastična Teodora Simović.

„Čast mi je, jer sam ovde rođena. Sjajno je što je grad stao iza jednog velikog projekta. Nadam se da će se na polumaratonu pojaviti mnogi moji konkurenti, i verujem da je trka u Novog Pazaru za njih, kao i za polumaraton. Sem toga, svi koji budu naši gosti  imaće ovde šta da vide“, kazala je Teodora Simović.

Zvanični organizatori polumaratona su Grad Novi Pazar, Sportski savez Novi Pazar, Atletski savez Srbije i Atletski klub Novi Pazar.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops