A- A A+

Gradonačelnik Biševac i Muamer Hukić o podršci novopazarskom fudbalu

Bokser svetskog glasa Muamer Hukić odlučio je da pomogne mladim fudbalerima Novog Pazara u motivacionom ali i finansijskom smislu. O detaljima saradnje Marka Huka i FK Novi Pazar, bilo je reči na sastanku bokserskog velikana i gradonačelnika Nihata Biševca.

"Moj bivši trener bio je dobar fudbaler i znao dobro da boksuje. I ja sam sportista i volim da pomognem gde mogu, a posebno iz ovih krajeva, iz ovog grada gde sam se rodio. Znam da su uslovi malo teški ovde. Naravno, ne mogu svakom da pomognem i veliko mi je zadovoljstvo da mogu da pomognem gradu i klubu’’, rekao je Hukić.

Istakaviši još jednom da su sportisti najbolji promoteri Novog Pazara, gradonačelnik grada Nihat Biševac, izrazio je zadovoljstvo gestom višestrukog bokserskog šampiona.

"Sportisti su najbolji ambasadori Novog Pazara, Sandžaka, Srbije. Pravi primer uspešnog sportiste je Muamer Hukić, koji je primer mladima i dokaz da taleniti iz Novog Pazara mogu ostvariti svetske rezultate. Muamer još jednom dokazuje da je veliki sportista i čovek", rekao je gradonačelnik Biševac.

Novi sponzor Fudbalskog kluba Novi Pazar, Muamer Hukić, veliko je ime u svetskom boksu i čovek koji je 13 puta odbranio titulu svetskog šampiona u kruzer kategoriji.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops