A- A A+

Novi Pazar istinski centar odbojke

Dvostruko osvajanje Kupa Srbije, izuzetan je uspeh blistave generacije Odbojkaškog kluba Novi Pazar. To je ono što ime sportskog kolektiva upisuje ne samo na zlatne stranice gradske istorije i potvrđuje da je godinama unazad Novi Pazar sinonim za dominaciju u svetu odbojke.

Fantastična pobeda od 3:0 u utakmici sa Crvenom zvezdom vinula je OK Novi Pazar do visina koje je teško dostići i najavila nove podruhvate ovog sastava.

U njihovu čast upriličen je prijem čiji je domaćin, gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac izrazio zadovoljstvo što je „grad istinski centar i velesila odbojke u našoj zemlji.

„Grad podstiče razvoj sporta, podržava odbojku. Ova generacija postiže izvanredne rezultate i siguran sam da će momci na terenu tek imati šta da kažu“, poručio je gradonačelnik Biševac.

U upravi kuba kažu da još uvek nisu potpuno svesni razmera uspeha ali podsećaju da bez nesebične finansijske i logističke podrške grada „ne bi bilo moguće doći do cilja“.

Sledeći zadatak zlatnih momaka je nadmetanje za lidersku poziciju na kraju prvenstva i očuvanje titule u Super kupu, koji je od prošle godine kao i Kup Srbije, u vlasništvu Novog Pazara.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops