A- A A+

Ekonomski napredak Novog Pazara uz podršku OSCE

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima,  ugostio je delegaciju OEBS-a u Srbiji, predvođenu novoizabranim šefom Misije Andreom Oriciom. Biševac je u obraćanju novinarima istakao važnost podrške koju koju Novom Pazaru Misija pruža od ranije  i istakao da je na sastanku bilo reči o daljim koracima konkretne podrške.

“Dosadašnja podrška odnosi se prvenstveno na izradu različitih strategija čiji je zadatak da doprinesu poboljšanju uslova životasocijalno ugroženih i uopšte,  osetljivih društvenih grupa. Današnjim razgovorom ohrabreni smo jer nam je zajednički intreres ekonomski napredak i dalji razvoj našeg grada, za šta je preduslov politička stabilnost. Do sada smo nastojanje da tu stabilnost osiguramo sa aspekta nosioca poverenja građana, uspešno realizovali”, rekao je Biševac, pozdravivši odlazećeg Šefa Misije OEBS kancelarijeu Novom Pazaru,  Marija Barfusa. Njega će na toj poziciji zameniti  Filip Mek Mehon.

Tokom prve posete Novom Pazaru, šef Misije u Srbiji,  Andrea Oricio istakao je  nameru udruživanja snaga kako bi dalja saradnja sa Novim Pazarom dala još očiglednije rezultate.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops