A- A A+

Hotelijeri u Novom Pazaru snizili cene prenoćišta za novogodišnje praznike

Na inicijativu gradskih vlasti i lokalne Turističke organizacije, hotelijeri u Novom Pazaru odlučili su da svima koji će Novu godinu dočekati na šetalištu uz Željka Joksimovića i ivana Ivanovića, ponude smeštaj po ceni nižoj od tržišne. Prenoćište sa doručkom, kako je usaglašeno, sve zainteresovane posetioce ugostiteljskih objekata, koštaće 2000 dinara. Cena važi za sledeće ugostiteljske objekte: Hotel "Vrbak", Hotel "Denis", Hotel "Oxa", i hostel "Kannes".

"Znate da će u pešačkoj zoni biti predivan koncert, tako da smo odlučili da sve zainteresovane da prespavaju u našem gradu u novogodišnjoj noći, ugostimo sa popustom. Prenoćište sa doručkom koštaće 2000 dinara po osobi", istakao je Safet Skarep, zatupnik ugostiteljskog preduzeća "Lipa", koji se javnosti obratio u ime prisutnih predstavnika ugostiteljske delatnosti.

Iz Turističke organizacije Novog Pazara poručili su da će, sem koncerta, za doček Nove godine, posetiocima biti priređen i niz iznenađenja. O čemu se konkretno radi za sada je strogo čuvana tajna, ali je po svemu sudeći, interesovanje građana da budu deo novogodišnjeg spektakla na Pešačkoj zoni, zaista izuzetno.

Izvor: Odeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika