A- A A+

Uskoro bratimljenje sa sarajevskom opštinom Stari grad

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac i načelnik sarajevske opštine Stari grad Ibrahim Hadžibajrić razgovarali su danas o saradnji i prednostima bratimljenja lokalnih zajednica. Sporazum o bratimljenju biće potpisan uskoro, a prema rečima gradonačelnika Biševca, „Novi Pazar će na ovaj način verifikovati nameru da sa opštinom Stari grad uspostavi partnerske odnose na planu obrazovanja,  privredne, kulturne i sportske saradnje“.

„Stekli smo tokom godina mnogo prijatelja i to nam je pomoglo da, za dobrobit građana Novog Pazara, realizujemo brojne projekte. Sa opštinom Stari grad u Sarajevu uspostavili smo partnerski odnos koji će u narednom periodu dati konkretne rezultate, a bratimljenjem samo zaokružujemo dogovorenu saradnju“, rekao je gradonačelnik Biševac ovim povodom.

Načelnik sarajevske Opštine Stari grad Ibrahim Hadžibajrić istakao je da je „bratimljenje u skladu sa zajedničkim planovima koje imaju dve strane“. Sporazume o bratimljenju sa ovom opštinom nešto ranije potpisali su Kragujevac i beogradska opština Stari grad. 

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika