A- A A+

Asfalt za meštane 16 novih ulica, rekordno ulaganje u infrastrukturu

Na trideset prvoj redovnoj sednici Gradskog veća grada Novog Pazara usvojen je nacrt završnog računa budžeta za 2017. godinu. Prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca, izvršioca budžeta, suficit koji je postojao u protekloj kalendarskoj godini prenet je u 2018. godinu.

„Jednako važno je da smo na današnjoj sednici usvojili četrnaestu izmenu plana javnih nabavki, koja podrazumeva da ćemo do kraja godine asfaltirati novih 16 ulica na teriroriji Novog Pazara. Vrednost projekta je preko 85 miliona dinara a uz ranije potpisane ugovore za uređenje 67 ulica, dolazimo do zaključka da je u pogledu ulaganja u infrasatrukturu, ovo najuspešnija godina u istoriji Novog Pazara. Naš grad je najveće gradilište, ne samo u Sandžaku već u zemlji. Nadamo se da će nam vremenske prilike ići na ruku, kako bi sve što je planirano bilo i završeno do kraja godine“, rekao je gradonačelnik Nihat Biševac.

Odlukom Gradskog veća Novog Pazara, plato iza novopazarskog Kulturnog centra nosiće ime po predsednici udruženja Majke Srebrenice“, rahmetli Hatidži Mehmedović.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika