A- A A+

Intenzivni radovi tokom intenzivne građevinske sezone

Meštani u Murskoj ulici imaju razloga za zadovoljstvo budući da im je grad rešio problem vodosnabdevanja, kišne i fekalne kanalizacije, a sada i asfalt

Na obilasku završnih radova u Murskoj ulici, pomoćnik gradonačelnika za infrastrukturu Nihad Hasanović je istakao da se tokom čitave građevinske sezone radi intezivno, da sekoristi lepo vreme i najavljeno Miholjsko leto, kako bi se intezivirali radovi.

„Kako bismo poboljšali uslove života za sve građane, asfaltiraju se ulice u svim naseljima. Bez obzira na vikend, radovi ne prestaju i već sutra se očekuje asflarianje na Paricama, a uslediće i asfaltiranje kraka ulice Generalana Živkovića, Pribojske, Pljevaljske, kao i velike ulice u Selakovcu, od hana do Pobrđa. Radi se istovremeno u naseljima Hadžet, Deževski put, Postijenje, Čeremidžinica, Jaklja“, rekao je Nihada Hasnaović i napomenuo da je kompletirana dokumentacija i potpisani ugovori za 67 ulica, a da se očekuje da će sredstvima ministarstva i iz budžeta grada biti obuhvaćeno još ulica i naselja.

Pomoćnik gradonačelnika Hasanović je najavio da će uskoro biti uređeni trotoari od Policijske uprave do Bor džamije, čime ceo prostor u ovoj ulici postaje svojevrsno šetalište.

„Trenutno imamo i veliko gradilište na raskrsnici kod bolnice gde se završavaju vodoinstalaterski i radovi Elektrodistrbucije. Ova raskrsnica će vrlo brzo biti uređena i dobićemo prelepi kružni tok. Od ponedeljka kreće sređivanje parkinga i pristupnih puteva između stare Hitne službe i Medicinskog centra kako bismo unapredili uslove za pružanje hitne medicinske pomoći pacijentima“, zaključio je Hasanović.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika