A- A A+

Građani Mura dobili dvije nove ulice

U naselju “Mur” urađeno je 330 metara novog asfalta sa potpuno sređenom komunalnom infrastrukturom. Mehanizacija će već sutra početi da radi i u naselju Jaklja. Građani naselja “Mur” okupili su se da vide finlane radove na afaltiranju dvije ulice, sa pratećim kracima, ali i da izraze zahvalnost što su nakon radova na uređenju kišne i fekalne kanalizacije dobili bolje uslove za život. Građani kažu da će već od sutra život u njihovoj ulici biti ljepši.

Pomoćnik gardonačelnika zadužen za infrastrukturu, Nihad Hasanović, izrazio je zadovoljstvo načinom na koji su angažovane firme odradile posao i istakao da će se ovako raditi tokom čitave građevinske sezone. Planirano je uređenje velikog broja novopazarskih ulica, a sve u cilju da građani dobiju uslove za kvaliteniji život.

”Evo dobili su kompletno uređenu ulicu. Kišna, fekalna kanalizacija, nova voda, novo osvetljenje tako da eto, nastavljamo dalje da radimo. Ova ekipa građevniska danas završava ide zatim u Jaklju. Tamo ćemo da spojimo ulicu sa jakljanskim mostom, takođe radi se i na povezivanju jedne jakljanske ulica sa potpornim zidom. Trenutno  se radi i u naselju Rasadnik. Nakon svega ovoga idemo u Ulicu Narodnog fronta “, rekao je Hasanović, najavljujući intenzivne radove.

Hasanović je istakao da je na gradskom sajtu raspisan tender za asfaltiranje 17 ulica u gradu, koje će se raditi ove godine.

Izvor: rtvnp.rs

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops