A- A A+

Konceprt „imam ideju“ prilika da građani kreiraju svoje okruženje

Za sve kreativne, inovativne predloge koji imaju za cilj da naš grad i život u njemu unaprede i učine bogatijim, zanimljivijim, koncept lokalne samouprave Novog Pazara „imam ideju“ je prava prilika. Predloge o tome šta u Novom Pazaru treba menjati i na koji način, na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. svi koji žele mogu poslati kako bi učestvovali u stvaranju modernijeg, autentičnijeg, društveno bogatijeg Novog Pazara. U Odeljenju za informisanje Gradskeuprave za izvorne i poverene poslove kažu  da je ovakav vid komunikacije sa gradjanima omogućen nakon brojnih neformalnih kontakata i predloga o tome šta menjati, a u skladu sa politikom transparentnosti u unapređenja kvaliteta komunikacije.

“Ovo je samo jedan od kanala u nastojanju lokalne samouprave da bude servis gradjana. Pratimo razvoj i dinamiku elektronske komunikacije, a kako se trudimo da budemo otvoreni na svim poljima i da od građana na više načina dobijemo povratnu informaciju, uvideli smo da naši sugrađani žele da komuniciraju na ovaj način”, kazala je gostujući u Jutarnjem program Televizije Novi Pazar, zamenica rukovodioca Odeljenja za informisanje Hana Salihagić.

Građani koji žele dati doprinos kvalitetu života, unaprediti infrastrukturu, obrazovni i zdravstveni sistem, kulturu i umetnost, sport, rekreaciju, društvene aktivnosti i socijalne prilike, mogu to učiniti putem maila direktno ili posredstvom banera koji se nalazi na zvaničnoj stranici grada.

“Ideje mogu biti velike i male, vezane za dugoročne ili kratkoročne projekte, sve što se tiče života naših sugrađana a o čemu se priča ili piše pri susretima ljudi, na društvenim mrežama i slično. Bilo da je reč o željama ili konkretnim predlozima želeli smo da sve što je moguće ostvarimo ali i javnosti učinimo dostupnim na jednom mestu”, istakla je Salihagić za TVNP, i pojasnila da će najbolje ideje biti  prezentovane u okviru proslave Dana grada Novog Pazara, 20. aprila.

Ako ste kreativni, drugačiji i želite da ukažete na sopstvenu preduzimljivost, uspešne pojedince i grupe iza kojih su konkretni rezultati, pišite nam na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., kako bi smo konkretne, zanimljive ideje zajednički sproveli u delo. 

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops