A- A A+

Hatarname povodom smrti Šemsudina Kučevića uputili gradonačelnik i predsednica Skupštine Novog Pazara

Povodom  tragične smrti predsednika Opštine Tutin, Šemsudina Kučevića, koji je život izgubio 12. oktobra ove godine u saobraćajnoj nesreći,  hatarname  (izjave saučešća) uputili  su  gradonačelnik Novog Pazara  Nihat Biševac i predsednica Skupštine grada Ifeta Radončić.

U hatarnami gradonačelnika  Niihata Biševca navodi se:

„Sa velikom tugom smo primili vest da je na ahiret preselio veliki prijatelj našeg grada, predsednik opštine Tutin, Šemsudin Kučević. Porodici, prijateljima i saradnicima svim građanima Tutina želimo da imaju sabura u najtežim trenucima.Odlaskom Šemsudina Kučevića izgubili smo neumornog borca, hrabrog čoveka čije su vedrina i optimizam bile podrška svima koji su ga znali. Iza njega ostaje velika želja da Tutin bude sve bolji i  uspešniji, kao amanet po kojem ćemo ga pamtiti“.

Izraze najdubljeg saosećanja ovim povodom izrazila je i predsedavajuća novopazarskom Skupštinom, Ifeta Radončić.

„Sa velikim žaljenjem i tugom smo primili vijest da je na ahiret preselio naš prijatelj, predsjednik Opštine Tutin i Zamjenik predsjednika SDA Sandžaka Šemsudin Kučević, čiji odlazak predstavlja nenadoknadiv  gubitak za sve nas.

U ime Skupštine grada Novog Pazara i svoje lično ime molim Vas da građanima Tutina, porodici i prijateljima prenesete naše izraze najdubljeg suosjećanja, a njegovoj porodici i prijateljima sabur. Gospodin Šemsudin  Kučević je bio veliki prijatelj Novog Pazara i Sandžaka koji je učinio puno u najtežim vremena, kada je pomoć i hrabrost koju je nesebično darivao i posjedovao bila najpotrebnija. Uvijek ćemo se sjećati gospodina Šemsudina Kučevića po njegovoj nesebičnosti i sposobnostima koje je imao u trenucima kada je to bilo najpotrebnije, a svi mi koji smo bili u prilici sa njim saradjivati izgubili smo velikog čoveka i prijetelja“.

Odlukom Gradskog veća u Novom Pazaru je, povodom smrti predsdenika Opštine Tutin Šemsudina Kučevića  13. Oktobar 2017, proglašen danom žalosti.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika