A- A A+

Gradonačelnik čestitao osvajanje odbojkaškog Kupa

Osvajanjem Kupa Srbije, muška odbojkaška ekipa OK Novi Pazar, s razlogom je u centru pažnje sportske javnosti. Rezultat koji su svi u Novom Pazaru priželjkivali, a poznavaoci odbojkaških prilika videli kao izvesnost i zbir napornog rada jedne generacije, svrstava grad na listu odbojkaških prestonica. Podviga je malo ko u ovom momentu potpuno svestan ali izrazi emocija i podrške stižu sa svih stana. Ovim povodom, čestitku je uputio gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Podvig koji ste napravili osvajanjem Kupa Srbije ne samo da vas trajno svrstava u krug najuspešnije generacije domaće odbojke, već vaša imena upisuje u poglavlje zlatne istorije Novog Pazara koji sa ponosom predstavljate a za koji se na terenu tako predano i dostojanstveno borite.

Malo je reći da je grad u ovom trenutku ponosan na vas. Osećaj koji se u svima nama budi na pomen odbojkaškog kluba Novi Pazar nemoguće je opisati rečima. Kao jedna velika porodica ogrnuta sportskom zastavom, svi mi u Novom Pazaru i celoj zemlji svesni  smo da se  zahvaljujući vama, na ovom prostoru gradi i sjajna odbojkaška budućnost. Po ugledu na sportsku borbenost i snagu koju posedujete, rezultatski uvereni da se ostavljanjem srca na terenu može dosanjati najlepši san, stasavaju i stasavaće u našem gradu novi odbojkaški biseri. Čestitam vam, u ime grada Novog Pazara i u svoje ime što ste osvojivši Kup Srbije po ko zna koji put potvrdili da ste generacija vredna pažnje, poverenja i podrške svih nas i što nenametljivo, dostojanstveno i džentlmenski, onako kako samo veliki sportisti znaju, nosite epitet odbojkaškog diva.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops