A- A A+

Halk banka podstrek turskim investitirima

Novopazarska ekspozitura Halk banke jedna je  od  dvadesetak  otvorenih predstavništava u Srbiji i prva filijala ove banke u Sandžaku. Predsednik Izvršnog odbora Halkabank a.d. Beograd Kenan Bozkurt i direktorka ekspoziture u Novom Pazaru Alma Kršic bili su gosti gradonačelnika Nihata Biševca.

”Jedan od rezultata  privredne saradnje Srbije i Turske  je i otvaranje Halk banke. Nadam se da će otvaranje ekspoziture  biti podstrek za dolazak turskih investitora u naš grad“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Banka će pružati sve standardne bankarske usluge pravnim i fizičkim licima, a za nove klijente pripremljeni su  krediti dobrodošlice i iznenađenja.

”Novi Pazar je ove godine, nakon Beograda, naša peta otvorena filijala. U ovoj regiji ćemo nastaviti sa otvaranjem filijala u Tutinu i Sjenici. Iako smo novi u ovom gradu, gradjani i privreda se uveliko raspituju za naše usluge. Cilj nam je, misija i vizija, da ekonomski most između dvije zemlje uzdignemo na potrebni nivo. “, rekao je Kenan Bozkurt.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika