A- A A+

Novopazarski atletičari najavljuju nove uspehe

Atletičari Novog Pazara  Amela Terzić, Elzan Bibić i ostali članovi kluba godinama unazad svakodnevno daju sugrađanima i čitavoj zemlji mnogo razloga za slavlje.  Vrhunska forma, sjajni rezultati i nove ambicije povod su susreta članova AK sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem. Prvi čovek grada, njihov domaćin , kazao je da su uspesi razlog za ponos svih građana, ali i da su uspesi trag napornog rada čitavog kluba“.

„Ameli čestitam na učešću u finalnoj trci prvenstva Evrope, Elzanu na obaranju rekorda starog četrdeset sedam godina. Srbija i naš grad imaju razlog da se ponose i  dosadašnjim rezltatima, ali i onim što će mladi atletičari, sasvim sam siguran, tek postići“, rekao je gradonačelnik Biševac ovim povodom.

Amela Terzić, najuspešnija atletičarka naše zemlje, jedina je predstavnica novopazarskih sportista na predstojećim Olimpijskim igrama u Riju. Ona je podsetila da je grad uvek tu da podrži sportiste na putu do velikih ciljeva i izrazila zadovoljstvo što radovi na izgradnji atletskog stadiona u Novom Pazaru teku predviđenom dinamikom.

Uvek skroman Elzan Bibić, prvak Evrope u juniorskoj konkurenciji, mladić čiji se ovogodišnji uspesi ne mogu pobrojati u jednom dahu, osvrnuo se na dosadašnje rezultate, obećavši da će ljubitelji atletike i sporta uopšte, tek imati razloga za zadovoljstvo.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops