A- A A+

Počelo asfaltiranje na Atletskom stadionu

Radovi na Atletskom stadionu u fazi su asfaltiranja glavne staze, pre postavljanja tartan podloge. Početku asfaltiranja danas je prisutvovao i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima,  koji je izrazio zadovoljstvo tempom izvođenja radova. Projekat izgradnje Atletskog stadiona je veoma dobro poznat gradonačelniku, budući da je uključen u njega od trenutka kada je stadion bio samo ideja. Naime, i pre imenovanja na mesto gradonačenika, Nihat Biševac je srčano i predano vodio ovaj veliki projekat i bio idejni tvorac lokacije koja je na kraju određena za izgradnju ove velike investicije.

Posle raskopane ledine današnja slika radova na atletskom stadionu izgleda sasvim drugačije i već se naziru obrisi budućeg sportskog objekta koji treba da bude ponos grada. Danas su počeli radovi na asfaltiranju glavne atletske staze. Kako se sve to odvija želeo je da proveri i gradonačelnik Nihat Biševac, i sam nekadašnji sportista,  ne skrivajući zadovoljstvo tempom izgradnje

Stadion je pre svega namenjen domaćim atletičarima ali njegovi kapaciteti mogu da pokriju i veća državna i međunarodna takmičenja.

Do vrhunskih rezultata novopazarski atletičari do sada su stizali u veoma teškim uslovima trenirajuću na Rekreacionom centru, pored reke Raške na improvizovanoj stazi i na terenima Vojske Srbije u Raški.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops