Osnovano udruženje Pazaraca u Beogradu

Kategorija: Društvo

Osnivanje Udruženja Pazaraca u Beogradu bilo je povod da se na jednom mestu okupi veliki broj naših sugrađana, među kojima i oni koji godinama žive i rade u glavnom gradu.

Prezentaciji Udruženja prisustvovali su mnogi ministri u Vladi Srbije, privrednici, ličnosti iz kulturnog i javnog života. Inicijativa za osnivanje ovakvog kluba stara je nekoliko godina, i prema rečima predsednice udruženja, Ivane Milić, ideja je da se Pazarci, koji žive i rade u Beogradu, povremeno susreću i eventualno međusobno upoznaju.

"Videli su se u okviru promocije kluba ljudi koji ovde žive, a koji se sticajem okolnosti godinama nisu videli. Iznenađujuće je koliko Pazaraca živi u Beogradu. Uspeli smo za sada da pronađeno preko pet stotina pazarskih porodica, što je sjajno. Nadam se da će Udruženje u budućnosti biti mesto susreta Pazaraca, među kojima su mnogi uspešni i veoma priznati u svom poslu. To je ponos Novog Pazara. Postoje dobre inicijative i preduslovi da klub dobro radi", istakla je pored ostalog gospođa Milić.

Izvor: Odjeljenje za informisanje

0
0
0
s2sdefault