A- A A+

Stanje u Toplani redovno, grejanje sat vremena duže

"Obilazeći javna komunalna preduzeća čiji je osnivač Grad, želimo da utvrdimo da li postoje problemi u funkcionisanju tokom vanrednog stanja", rekao je gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, nakon obilaska Gradske toplane. 
 
"Želimo da i u ovakvim okolnostima kvalitet usluga prema građanima bude na maksimalnom nivou. U tom smislu, sve pohvale zaposlenima i menadžmentu javnih komunalnih preduzeća koji daju sve od sebe da građani budu zadovoljni", kazao je gradonačelnik Biševac.
Grejna sezona protiče po planu i bez problema, na opšte zadovoljstvo korisnika usluga JKP "Gradska toplana. Obezbeđena je dovoljna količina energenata neophodnih do kraja grejne sezone. Iz preduzeća poručuju da će, ako vremenske prilike budu nepovoljne i temperature ispod proseka za ovo doba godine, grejna sezona biti produžena i nakon 15. aprila. 
 
"Na insistiranje gradonačelnika i imajući u vidu da ljudi vreme provode u svojim kućama, grejanje će biti obezbeđeno do 22, umesto, što je do sada bio slučaj, do 21sat", poručili su iz JKP "Gradska toplana".

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops