A- A A+

Elzan Bibić i Fatma Idrizović najbolji sportisti Novog Pazara u 2020.

Atletičar Elzan Bibić i teniserka Fatma Idrizović najbolji su sportisti Novog Pazara u 2020. godini, po izboru gradskog Sportskog saveza.
 
Dvadesetjednogodišnji Bibić danas je drugi put zaredom proglašen za novopazarskog sportistu godine, dok je pet godina mladja Idrizović prvi put izabrana za najbolju sportistkinju u tom gradu.
 
Medju trenerima i ove godine izdvojio se Rifat Zilkić iz Atletskog kluba Novi Pazar, a najbolja ekipa je Klub malog fudbala Novi Pazar, iz čijih redova je i laureat u konkurenciji sportskih radnika Fikret Medjedović.
 
Nagradu za životno delo, koja nosi ime po proslavnjenom fudbalskom treneru Abdulahu Gegiću, dobio je legendarni novopazarski rukometaš Muamer Zejnelagić.
 
Kao jesenji šampion u Prvoj futsal ligi Srbije nagradjen je Klub malog fudbala Novi Pazar, a pehar je uručen i Ženskom odbojkaškom klub Novi Pazar, koji je bez poraza u dosadašnjem delu takmičenja u Drugoj ligi Zapad.
 
Specijalne pehare zbog dostignuća u 2020. godini zaslužili su bokser Dandija Džejlan Toskić, mlada aletičarka Novog Pazara Saima Murić i bodibilder kluba Vorior džim (Warrior gym) Dženan Ademi, koji se nije pojavio na dodeli priznanja.
 
Plakete za poseban doprinos u medijskoj prezentaciji uručene su novinarima Radio-televizije Srbije Radoslavu Simiću i Radio-televizije Novi Pazar i Novinske agencije Beta Miljanu Miniću.

 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops