A- A A+

Plasman u viši rang u čast mnogih generacija košarkaša

Košarkaški klub Novi Pazar je, plasmanom u viši rang takmičenja - Košarkašku ligu Srbije, ostvario san mnogih generacija igrača i ljubitelja ovog sporta. U čast uspeha igrača i stručnog štaba priređen je prijem čiji je domaćin gradonačelnik Novog Pazara Nihad Biševac.

U ime kluba, gradonačelniku su uručeni dres i košarkaška lopta sa potpisima igrača. Prvi čovek Novog Pazara podsetio je da je pre dve godine ostvareni uspeh imao format košarkaškog sna, ostvarenog timskim radom i entuzijazmom ekipe.

„Dobro je znati da sem što je grad odbojke, Novi Pazar postaje i grad košarke. Siguran sam da se košarkaški niz uspeha tek ispisuje i da je ostvareni plasman u KLS plod truda mnogih generacija ljudi za košarku žive“, rekao je gradonačelnik ovim povodom.

Gradonačelnik Biševac je izrazio uverenje da će izgradnja sportske hale sa idealnim uslovima za košarkaške utakmice i treninge, biti važan segment zalaganja da novopazarska košarka zauzme značajno mesto ne samo na sportskoj mapi Srbije već čitavog Balkana.

 

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika