A- A A+

Praznik pazarske košarke uz beogradski Partizan

Prijateljska utakmica koja se igra između KK Novi Pazar i beogradskog Partizana u dvorani Pendik je, prema rečima uprave domaćeg kluba sportski spektakl u najavi. Dejan Kulundžić, rekao je u ime uprave KK Novi Pazar, da je reč o utakmici za koju se traži karta više i da će utakmica zaista biti praznik za ljubitelje sporta. 

„Veliki je ovo događaj  za našu košarku. Nadam se da ćemo već sledeće godine sa Partizanom igrati prvu zvaničnu utakmicu. Što se večerašnjeg nadmetajna tiče, siguran sam da ćemo biti dobri domaćini i premašiti očekivanja“, zaključio je Kulundžić ovim povodom.

Sportski direktor Partizana Dragan Todorić istakao je boraveći u Novom Pazaru da naš grad zaslužuje ovakve utakmice i da će Partizan kao klub podržati nastojanja domaćih košarkaša da se plasiraju u viši rang takmičenja.

„Hala će sigurno biti puna. Čuli smo da imamo ovde mnogo navijača ali nam je cilj da našim prijateljima Novopazarcima pomognemo kako bi već od sledeće godine igrali u prvoj ligi“, kazao je Todorić.

Novopazarce je, da podrže kvalitetnu košarku, pozvao i predsednik drugoligaša Faris Agušević podsetivši da je ovdašnja publika položila sve ranije ispite i kako je rekao, nema razloga da ovog puta bude drugačije.

Prijateljska utakmica KK Novi Pazar i beogradskog Partizana odigraće se u sportskoj dvorani Pendik, od 19 sati i jedinstvena je prilika za ljubitelje košarke da pokažu da se ovaj divan sport u naš grad vraća na velika vrata.  

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops