A- A A+

“Promotivni čas“ okupio učenike koji vole sport

U prepunoj sali Osnovne škole "Ćamil Sijarić" održan je promotivni čas u okviru sprovodjenja projekta "Sport u škole" kojem su prisustvovali Nihad Hasanović, pomoćnik gradonačelnika Novog Pazara, Emir Mehmedović, direktor Sportskog saveza, prof. Emka Bugarić, generalni sekretar Saveza za Školski sport, direktori novopazarskih osnovnih škola Besim Adilović (OŠ "Halifa Bin Zajid Al Nahjan") i direktor škole domaćina Hajradin Selimović i direktorka predškolske ustanove "Mladost" Sabina Hoćanin, kao i predstavnici ostalih osnovnih škola, profesori fizičkog vaspitanja kao i stručni kadar koji je od grada Novog Pazara odredjen da u tekućoj školskoj godini sprovodi aktivnosti ovog projekta.

Prezentacijom su rukovodili profesori fizičkog vaspitanja Vezira Župić, Sead Latifović i Nermin Zećirović koji su i u predhodnim godinama radili na realizaciji aktivnosti ovog projekta koji Savez za Školski sport i Sportski savez Novi Pazar sprovode od 2012. godine. Demonstratori vežbi sa različitim spravama i rekvizitima pomagali su učenici IV razreda učitelja Bahrije Sijarića iz Osnovne škole domaćina promotivnog časa.

Promotivni čas je u potpunosti ispunio očekivanja i pokazao, na osnovu interesovanja učenika, apsolutnu opravdanost sprovodjenja projekta

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika