A- A A+

I u Novom Pazaru otvorena Knjiga sjećanja na predsednika tutinske opštine Šemsudina Kučevića

Povodom tragične smrti predsednika Opštine Tutin Šemsudina Kučevića, građani širom Sandžaka se mogu upisati u Knjigu sećanja. Knjiga je otvorena i u Galieriji novopazarskog Kulturnog centra, a o liku i delu Kučevića pisanu poruku ostavili su predsednica Skupštine grada Ifeta Radončić, pomoćnik gradonačelnika   Nihat Hasanović, članovi Gradskog veća i najbliži saradnici gradonačelnika, kao i brojni građani.

„Dragi moj prijatelju Šemsudine, tvoj životni i politički optimizam i vjera u opšte ljudsko dobro ostat će primjer svima nama. Dobrodušnost i vjedrina koju si širio svuda, nedostaje. Svih ovih godina  saradnje i prijateljstva, puno toga nas je zbližilo, a ti si dragi prijatelju, svima ostao simbol pravjednog i poštenog čovjeka koga trebamo slijediti. Uvijek ćemo se sjećati tvoje nesebičnosti  i sposobnosti koju si imao u trenucima kada je bilo najpotrebnije“, kaže se izmedju ostalog u poruci  koju je predsednica novopazarskog parlamenta Ifeta Radončić upisala u Knjigu sjećanja.

O tome da je predsednik Optšine Tutin Šemsudin Kučević bio čovek dijaloga i saradnje, svedoči i poruka Nihada Hasanovića, pomoćnika gradonačelnika Novog Pazara.

„Šemko je bio, pre svega, dobra čovek širokog osmeha. U amanet nam je ostavio bošnjačko jedinstvo, slogu i pomirenje“,upisao  je Hasanović  u Knjigu sjećanja.

Knjiga sjećanjha biće otvorena do kraja nedelje. Šemsudin Kučević, predsednik Opštine Tutin preminuo je od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila na putu Novi Pazar Tutin, 12. oktobra ove godine. 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops