A- A A+

Odbojkaši ispisuju zlatne stranice novopazarskog sporta

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac uputio je Odbojkaškom klubu Novi Pazar čestitku povodom pobede nad Omoniom, u okviru elitnog evropskog takmičenja CEV kup. Odbojkaši novog Pazara savladali su protivnika rezultatom 3:2. U čestitki se navodi:

“Odbojkaški klub Novi Pazar stvoren je na timskom radu, doslednosti i upornosti da se i  pred najvećim izazovima  san pobednika ostvari. U  tome ste uspeli, dajući nam posle svake pobede razlog da budemo ponosni na vas, da navijamo i podržavamo vas srčanije. Pre dve godine ste,  plasmanom u Super ligu Srbije, ostvarili san star nekoliko decenija. Danas, kada u CEV kupu odbojkaškim  bravurama  promovišete i slavite Novi Pazar, kada vas  sportska Evropa pozdravlja i od vas uči , zadovoljstvo što ste deo nas je još veće.    

Od srca vam lično i u ime svih sugrađana čestitam  plasman u drugo kolo CEV kupa. Pobedom nad Omonijom u Nikoziji  ispisali ste zlatnu stranicu novopazarske odbojke i postavili  zadatke novim sportskim generacijama. U to ime pozivam javnost, ljubitelje odbojke i sporta da Vam u predstojećem odmeravanju snaga sa grčkim Paokom, na domaćem terenu, pružimo maksimalnu podršku, do nove pobede”. 

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika