A- A A+

Lou-kik pozlatio Novi Pazar

Reprezentativka Srbije u kik boksu Saida Bukvić osvojila je zlatnu medalju u lou-kiku na Evropskom prvenstvu u Mariboru, u seniorskoj konkurenciji. Ovim povodom za Bukvićevu je organizovan prijem čiji je domaćin gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

“Prvakinja Evrope i njen klupski drug Sead Bukvić koji je u konkurenciji muškaraca osvojio drugo mesto obradovali su sve nas sjajnim rezultatima. Na putu do uspeha uložili su mnog truda, na čemu im iskreno čestitam i podsećam da će grad uvek biti uz pojedince i kolektive koji sebe i zajednicu čiji su deo predstavljaju na pozitivan način”, istakao je gradonačelnik Biševac.

Veliki broj Novopazaraca sačekao je članove Kik boks kluba pred zgradom Gradske uprave. Evopska šampionka Saida Bukvić, prema sopstvenom priznanju, nije očekivala ovakve reakcije javnosti.

“Puno mi je srce kad vidim ovako nešto i znam da smo uradili pravu stvar. Onda mi jednostavno nije žao da se za nove ciljeve još predanije borim”, kazala je Bukvićeva.

Ona je u kategoriji do 52 kilograma, u finalu Evropskog prvenstva u kiks boksu u Sloveniji, savladala Eminu Arslan iz Turske rezultatom 3:0.

Saida je prošle godine bila najbolja i na Svetskom prvenstvu u Beogradu.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika