A- A A+

Lukoil zainteresovan za podršku manifestacijama

Kompanija Lukoil prepoznala je na osnovu dosadašnjeg poslovanja, novopazatrsko tržište kao izuzetno prospreritetno i u tom smislu ima ozbiljne planove u pogledu budućeg delovanja. Na sastanku menadžmenta kompanije sa predstavnicima gradaNovog Pazara  bilo je reči upravo o potencijalima tržišta.

“Naša ambicija je da u jednoj oblasti budemo lider a do te pozicije nas između ostalog vodi uspešno poslovanje na vašem prostoru. Zvaničnicima na lokalnom nivou predočen je koncept na kome se zasniva naše delopvanje na tržištu, a ozbiljno smo razgovarali i o podršci koju naša kompanija može, na određen način, dati razvoju vaše zajednice”, rekla je nakon sastanka Vesna Ružičić, menadžerka male prodaje u kompaniji Lukoil.

Zamenik predsednika Skupštine Novog Pazara Nihad Hasanović rekao je da očekivanja prema Lukoil komapniji, kada je o podršci gradu reč, prvenstveno idu u pravcu doprinosa realizaciji projekata u oblasti kulture i sporta.

“Reč je o  uspešnom poslovnom subjektu, za koga je data reč važna koliko i  rezultat postignut na tržištu. Na naše zadovoljstvo, dobili smo uveravanja da će ozbiljno ime u svetu naftne industrije stati iza mnogih važnijih dešavanja, na obostrano zadovoljstvo”, kazao je ovim povodom Hasanović.

Novi Pazar je u poslednjih nekoliko gpodina sve češće u centru pažnje velikih kompanija u pogledu želje da pruže podršku  značajnijim gradskim manifestacijama. 

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops