A- A A+

Kajakaškom klubu „Stari grad” treba iskreno pomoći

Novi Pazar  ispunjava sve uslove da kajak postane jedan od najpopularnijih i najuspešnijih sportova na ovim prostorima. Jedan od ciljeva je osvajanje titule prvaka Srbije. Sa  predstavnicima Kajakaškog kluba „Stari grad“ razgovarao je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

„ Osim rezultatski, klub bi u dobrim uslovima za rad, prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca,  grad promovisao i na polju sportskog turizma“.

Biševac je obećao da će grad učiniti sve kako bi kajakaški klub dobio svu podršku na lokalnom ali i na republičkom nivou. Predsednik kluba Haris Harčinović podseća da su ostareni mnogi uspesi i da će rezultati, uz minimalnma ulaganja , biti još bolji.

„Nižemo konstantne uspehe, uprkos uslovima. Glavna staza još uvek nije sređena do željenog nivoa ali očekujemo da i to bude regulisano. Priroda reke Raške je takva da postoje idealni uslovi i potrebno je još malo i u tom smislu očekujemo podršku Ministarstva sporta, jer bi smo voleli da se ostvarimo i na međunarodnom planu. Današnji susret sa gradonačelnikom je motivacija za članove našeg kluba jer u poslednje četiri godine radimo u teškim uslovima“.

Klub ima šampiona u ženskoj pojedinačnoj i timskoj konkurenciji i vicešampione Republike.  

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika