A- A A+

Predškolci posetili Gradsku upravu

Predškolci iz vrtića „Dečija radost“ posetili su danas Gradsku upravu. Ovo je samo jedna od aktivnosti koju Predškolska ustanova u saradnji sa Gradom sprovodi u susret proslavi 555. rođendana našeg grada. Mališani su imali priliku da vide kako izgleda rad u Uslužnom centru. Deca su se interesovala za različite oblasti, a domaćini su bili srećni da odgovaraju na sva pitanja mladih gostiju. 

“Mi smo danas ovde imali zadovoljstvo da ugostimo naše najmlađe sugrađane. Prošetali smo ih kroz prostorije da im otprilike na najjednostavniji način objasnimo šta se to kod nas radi, šta se to kod nas dešava,gde se donose neke važne odluke vezane za njih. Napravili smo imali jednu divnu simulaciju dečijeg Gradskog veća i pokazali im kako se donose neke važne odluke.Poželeli smo im da budu dobri i čestiti građani, da  budu naš ponos i da sutra u ime svih nas koji danas donosimo odluke za njihovu budućnost, donesu još bitnije odluke za nas kako bi našu starost učinili lepšom.”, rekao je Aladin Imamović, član Kabineta gradonačelnika. On je kazao da ću mu današnji dan ostati u sećanju kao jedan od najlepših dana i zahvalio se rukovodstvu vrtića i svim mladim ljudima koji su danas bili u poseti.

Jedna od vaspitačica koje su danas bile u Gradskoj upravi, Resmija Korać, rekla je: “Ovo je jedna od naših aktivnosti koja je u našem mesečnom planu za april. Ona se odnosi na proslavu rođendana Grada Novog Pazara. Imamo mnogo aktivnosti i jedna od njih je i poseta Gradskoj upravi i upoznavanje sa njenim radom. Deca su prezadovoljna.”

Grad Novi Pazar je od svojih najmlađih sugrađana dobio prelep crtež zgrade Gradske uprave koje je u ime svojih drugova iscrtala šestogodišnja Rabija Biševac. Ova poseta neće biti jedina takve vrste, već će prerasti u tradiconalno druženje.

Foto galerija

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika