A- A A+

Grad Novi Pazar nastavlja da podržava rad Fondacije “Hadži Nadžija Karabegović Agušević“

Na sastanku koji su predstavnici Fondacije “Hadži Nadžija Karabegović Agušević“ imali sa gradonačelnikom i njegovim saradnicima dogovoreni su dalji koraci podrške koju grad već godinama pruža.

Član Gradskog veća, Fevzija Murić, tim povodom rekao je: “Grad već dugi niz godina daje podršku i drago nam je da imamo jednu uspešnu saradnju. Naravno potrebe su jako velike u oblasti socijalne zaštite tako nam je drago da ovakva fondacija postoji u našem gradu i regionu. Fondacija ima jako plodotvoran rad, širok spektar delovanja, prijatelja , donatora tako da nam je drago da je grad deo toga. Mi ćemo  nastaviti sa istim poslom.”. Murić je rekao da je na sastanku bilo reči o odobravanju novih stipendija za ovu školsku godinu i za potporu štampanja  monografije, odnosno knjige koja će predstaviti i prikazati život Hadži Nadžije i nastanak same fondacije kao i njen rad. On je izrazio nadu da će rad biti gotov u toku ovog meseca kao i da će biti prezentovana za Dan grada Novog Pazara.

Predsednik fondacije Ruždija Agušević podsetio je na to da je Grad Novi Pazar u više navrata  sredstvima pomagao studente Fondacije “Hadži Nadžija Karabegović Agušević” i da će podrška izdavanja monografije biti lep nastavak saradnje. “Mogu da kažem da je ovo fondacija koja nije politički opredeljena ali oni su jedini  stali uz ovu fondaciju.Nadam se da ćemo nastaviti ovu saradnju.”, rekao je na kraju Agušević.

0
0
0
s2sdefault

Vlada Republike Srbije
USAID
Evropski PROGRES
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
tika