A- A A+

Forum poslodavaca u Novom Pazaru

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Novom Pazaru organizovala je Forum poslodavaca Tom prilikom prezentovani su aktuelni Javni pozivi, konkursi NSZ-a, kao i programi i mere Ministarstva privrede i Fonda za razvoj Republike Srbije. Poslodavci ističu da su zadovoljni merama i podsticajima. Oni kaži da im je Filijala NSZ-a u Novom Pazaru pomogla da pokrenu i unaprede svoje biznise, te da uposle veći broj radnika radnike.

Direktor NSZ-a Zoran Martinović prisustvovao je ovom Forumu. On kaže da su poslodavci uglavnom informisani, ali ovo je bila prilika da pitaju i reše sve dileme u vezi aktuelnih mera i podsticaja. Ovogodišnja izdvajanja koja nisu mala, dodaje, biće usmerena uglavnom u privatni sektor.
 
Gradonačelmik Novog Pazara Nihat Biševac kaže da su ovakvi forumi korisni našim poslodavcima. On ističe da je Novi Pazar grad privrede i vrednih ljudi koji hoće i žele da rade i doprinose, te da im ovakva pomoć može biti od velike koristi.
 
Skupu privrednika prisustvovali su i direktorka sektora za kredite i garancije Jasna Dobrisavnjević iz Fonda za razvoj, direktor novopazarske filijale NSZ Fahrudin Đekić i Aleksandra Vučetić, samostalna savetnica u Sektoru za mala i srednja preduzeća Ministarstva privrede. Prisutnima se.obrario i direktor Agencije SEDA Samir Kačapor.
 

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops