A- A A+

Prijem kod predsednice skupštine u okviru Dečije nedelje

U okviru tradicionalne mnanifestacije Dečja nedelja, polaznici Predškolske ustanove „Mladost“ i učenici nižih razreda osnovnih škola družili su se sa predsednicom Skupštine grada Novog Pazara Anelom Halilović Šemsović.
 
„Dečja skupština je uvek prepuna emocija i za sve nas je događaj koji iščekujemo sa posebnim zadovoljstvom. Emocije su nas preplavile, posebno mi drago što imamo divnu, pametnu, zdravu djecu. Svi mi zajedno težimo podsticajnom roditeljstvu i zdravom okruženju i posao nam je da našim najmlađima omogućimo da putuju po znanje ali i da se kao zreli ljudi vrate u Novi Pazar. Naročito je važno kod najmlađih razvijati empatiju prema bolesnima i slabijima. Svaki dan pred nama je dan deteta i svaka je nedelja dečja nedelja i naš je zadatak da se ponašamo u skladu sa tim“, poručila je predsednica parlamenta Anela Halilović Šemsović.
 
Uz pripremljene poklone mališani su kroz recitacije, pesmu ali i postavljanjem ozbiljnih pitanja dokazali da im pripada divna budućnost i da s razlogom na mlađima svet ostaje.

 

 

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops