A- A A+

Potpisan ugovor za izradu projektno tehničke dokumentacije za izvođenje radova na izgradnji kule Džephane u gradskom parku

Danas je u Beogradu održan radni sastanak na kome je bilo reči o izgradnji letnje pozornice, izgradnji parternog uredjenja sa česmom i rekonstrukcijom stepeništa u gradskom parku, kao i kompletnom uređenju prostora na mestu gde je nekada bio javni toalet. Ovom prilikom potpisan je Ugovor za izradu projektno- tehničke dokumentacije i pribavljanje uslova i dozvola za izvođenje radova na prostoru Severne tabije sa kulom Džephanom u gradskom parku.
 
Radnom sastanku prisustvovali su državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Enes Buhić, pomoćnik gradonačelnika Ensar Škrijelj, gradski urbanista Suat Ljajić, direktor Turističke organizacije Novi Pazar Dejan Belojica, član kabineta gradskog urbaniste Aladin Zećirović i direktorka Republičkog zavoda za zaštitu spomenika kulture Beograd Dubravka Đukanović sa saradnicom Jovanom Šunjevarić.
 
Takođe, dogovoreno je da naredni sastanak bude u Novom Pazaru. Tema sastanka biće novi projekti koji će biti realizovani u narednom periodu.

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops