A- A A+

Obeležen Dan policije u Novom Pazaru

Svečanost povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, slave i Dana policije održana je danas u novopazarskom Kulturnom centru. Svečanosti su prisustvovali predstavnici lokalne samouprave, državnih i javnih institucija i ličnosti iz društvenog i javnog života.

Pozdravom državnoj himni i minutom ćutanja preminulim kolegama usled posledica izazvanim koronavirusom, danas je počela svečanost koja je organizovana povodom obeležavanja Dana ministarstva unutrašnjih posova, slave i Dana policije.

PU u Novom Pazaru ima odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom ispred koje je gradonačelnik Nihat Biševac načelniku policije majoru Nerminu Ljaiću uručio ključ motocikla marke Suzuki koji će u značajnoj meri poboljšati rad u bezbednostI saobraćajaje a koji je upravo grad obezbedio.Ovom prilikom nagrade su uručene i najboljim policijskim službenicima, kapetanima Bojanu Biševcu, Miljanu Radenkoviću, te vodnicima Mirnesu Turtoviću i Hanuša Redžepu. A zbog postignutih izuzetnih rezultata, hrabrosti, efikasnosti i profesionalnog postupanja, ministar Unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, među sedam nagrađenih u ministarstvu,nagradio je policijskog službenika PU u Novom Pazaru Ivana Milojevića plaketom i novčanom nagradom koji je ujedno od strane Grada Novog Pazara nagrađen plaketom za hrabrost i humanost a nagrađena je pored ostalih i načelnica Saobraćajne policije, major Irma Kolašinac. Inače, PU u našem gradu u protekloj godini zaposlila je 20 novih policijskih službenika.

Foto galerija

Vlada Republike Srbije
USAID
ЕУПРО+
Stalna Konferencija Gradova i Opština
OSCE
unops